KERHON PERUSTAMISESTA 20 VUOTTA

 Tampereen Parkinson yhdistyksen puheenjohtaja Irma Virjo toivotti riihimäkeläiset tervetulleeksi Tampereelle vierailulle Parkkistupaan.

Kerhon juhlakokoontumiseen Riihimäen asemaravintolaan kokoontui 14 kerholaista. Lisäksi paikalla oli Tampereen Parkinson yhdistyksen puheenjohtaja Irma Virjo miehensä Antin kanssa.  - Olisihan meitä enemmänkin mahtunut mutta toisaalta toivoisin, ettei tähän joukkoon tulisi yhtään uutta jäsentä, sanoi kerhon sihteerinä toimiva Teppo Tenkanen Aamupostin toimittaja Ilkka Hartikaiselle. Hartikainen naurahti, että tämä on varmaankin ainoa yhdistys, jonka hän on kuullut toteavan, ettei toivo saavansa uusia jäseniä.

Teppo Tenkanen korosti, että kaikki Riihimäen seudulla Parkinsonin tautia sairastavat tai taudista kiinnostuneet ovat tervetulleita kerhon toimintaan.

Parkinsonin tautia arvioidaan sairastavan Suomessa noin 15.000 ihmistä. - Tarkkaa määrää Riihimäen seudulla Parkinsonia sairastavista on mahdoton sanoa, koska mekään emme voi tietosuojan vuoksi lähettää kerhoille tietoa alueellanne asuvista Parkinsonpotilaista, totesi Tampereen yhdistyksen puheenjohtaja Irma Virjo.